Your cart

No products in the cart.

Iren A. IONITA – General Manager al Întreprinderii Sociale Papillon Geriatrie
Terapeut Ocupațional, Pedagog de recuperare dizabilități și tulburări în dezvoltare, Consilier pentru Dezvoltare Personală, Specialist în Logopedie de Construcție și în tehnici de evaluare dezvoltare și construcție abilități, Specialist în stabilire obiective și selecție metode și mijloace specifice de intervenție terapeutică de recuperare în cadrul interventiei multidisciplinare.

Adriana DANILA – Psiholog Clinician
Psiholog clinician specialist în psihopatologie și psihodiagnostic clinic, evaluare neuropsihologică complexă inițialăși permanentă a copilului cu nevoi speciale alături de echipa multidisciplinară; atestat de liberă practică în psihologie clinică; formator pentru cursuri de psihologia copilului; competențe în consiliere și terapie psihologică, terapie ocupațională și art – terapie, terapie de cuplu și familie și terapia durerii. Specialist în intervenții terapeutice pentru recuperarea persoanelor cu tulburare de spectru autist, consiliere în situatii de criză, consultanță psihologică pentru managementul resurselor umane, specialist în domeniul protecției familiei și a drepturilor copiilor.

Georgeta I. DICKEMANN – Psihopedagog clinician pentru copii diagnosticați cu Autism si Langdon Down
Psiholog, specialist în sociologie-psihologie, institutor în socio- psihopedagogie, specialist în recuperarea copiilor cu dizabilități, terapeut ABA – specialist în elaborarea și implementarea planurilor de intervenție, supervisor, formator și manager de proiect, competențe mentor și mediator școlar. Experiență în țară și străinătate de peste 20 ani.

Andreea BARABASA – Specialist în Terapie Ocupațională în domeniul psihologie
Identifica componentele disfuctionale ale copilului; adaptează activitățile pentru a îmbunătăți capacitățile funcționale sau pentru tratamentul deficiențelor la copil și adult; concepe programe de intervenție educativă și terapeutică în vederea dezvoltării deprinderilor adaptative și funcționarea optimă a individului în mediul său de existență.

Cristina BUTACU – Kinetoterapeut pediatrie
Kinetoterapeut, competențe în gimnastică medicală în ortopedie pediatrică, Terapie cuantică, Reflexoterapie, Kinesiotaping; specialist în kinetoterapie și motricitate specială, specialist în educare și reeducare funcțională, în terapie manuală japoneză, evaluare și kinetoterapie în infirmitate motorie cerebrală, terapia Schoroth-tratamentul tridimensional al scoliozei idiopatice; participant la cursuri și specializări în țară și străinătate.

Florin CAIEA – Kinetoterapeut, Specialist Terapie Craniosacrala

Kinetoterapeut, acreditat de The Upledger Institute din Canada ca Terapeut în Terapie Craniosacrală, evaluarea, recuperarea, conservarea și creșterea performanței umane prin Tehnica Neutrală, presopunctura-tsubo-shistsu-bowen-yumeiko; specialist în tehnici de eliberare emoțională-EFT, vindecare dimanică 1, Tehnica Radianta gr.1 si 2 , Quantum touch 1.

Claudiu I. IONITA – General Manager al Întreprinderii Sociale Papillon Medical
Pedagog de recuperare comportamentală tulburări de dezvoltare și dizabilități, competențe de evaluare comportamentală la persoane cu dizabilități, intervenție terapeutică multimetodică, construire plan de intervenție împreună cu echipa multidisciplinară; Formator autorizat pentru grupuri în specializări multiple; competențe în consiliere individuală și de grup; Consilier pentru dezvoltare personală.

asistenti-medicali

Au atribuții de  asistare a medicului la efectuarea investigațiilor clinice, efectuarea explorărilor funcționale, realizarea investigațiilor paraclinice, administrarea tratamentelor și medicamentelor, intervenții în situații critice, monitorizarea permanentă a stării de sănătate.

infirmieri

Ajută pacienții și beneficiarii serviciilor să își îndeplinească activitățile vieții cotidiene: igiena, hrănirea, hidratarea, transportarea și însoțirea persoanei aflate în îngrijire medicală în cadrul centrului rezidențial de recuperare.

Asigură organizarea activităților de curățenie, dezinfecție și salubritate. Asigură transportul deșeurilor pe circuitul stabilit de codul de procedură, activități de menținere a normelor de curățenie.

Sprijină familia în îngrijirea vârstnicului, realizează operațiunile de menaj și însoțește persoana vârstnică în realizarea activităților zilnice. Îngrijitorii își exercită sarcinile acolo unde se află persoana îngrijită, de cele mai multe ori fiind vorba chiar de locuința acesteia. Îngrijitorii pot folosi aparatele de uz casnic, după ce pacientul sau familia acestuia au adus la cunostință modul de utilizare. De asemenea, în sarcina îngrijitorilor intră și activitățile legate de ordine și curățenie, persoanei îngrijite fiindu-i interzis accesul la substanțe de uz casnic, produse de curățenie sau alte substanțe potențial periculoase.

Îngrijitorii bolnavilor la domiciliu acordă îngrijire personală următoarelor categorii de persoane: persoane care sunt în situaţie de risc şi au nevoie urgentă de îngrijiri personale, persoane care au o boală cronică şi au nevoie de îngrijiri, cei care sunt singuri şi, pe lângă o boală cronică fizică, dezvoltă şi o boală mentală. Persoanele cu care îngrijitorii la domiciliu menţine o legătură permanentă sunt: beneficiarul, membrii familiei beneficiarului, membrii echipei pluridisciplinare, personalul instituţiei, colaboratorii externi. Funcţiile majore pe care le îndeplinesc îngrijitorii la domiciliu sunt: asigurarea îngrijirilor corporale ale persoanei îngrijite, asigurarea alimentaţiei şi a hidratării persoanei îngrijite, supravegherea stării de sănătate a persoanei, asigurarea igienei spaţiului şi a obiectelor auxiliare ale persoanei îngrijite, stimularea şi socializarea persoanei îngrijite, mobilizarea şi transportul persoanei îngrijite.