Your cart

No products in the cart.

Centrul de rezidentă pentru seniori PAPILLON GERIATRIE este un concept de recuperare care respectă toate standardele în materie de îngrijire a persoanelor vârstnice.

Confortul și grija pentru rezidenții noștri sunt principalele coordonate ale activității zilnice. Echipa medicala prezenta 24h/24 oferă rezidenților noștri toată atenția și suportul necesare desfășurării unei vieți similare confortului de acasă.

Papillon Geriatrie implementează un smart system de monitorizare automata a parametrilor vitali ai fiecărui rezident, coordonat cu o aplicație de notificare pentru urgente medicale si fise medicale electronice pe baza indicatorilor transmisi.

Situat la 20 minute de centrul Bacăului, centrul rezidențial oferă servicii de calitate la standarde ridicate. Dotările și facilitățile moderne, spațiile cu destinație variată oferă seniorilor servicii excelente de cazare, recreere, socializare și îngrijire. Asigurăm îngrijire permanentă în funcție de nevoi, în mod continuu, pentru a oferi siguranță și confort.

Oferim pachete variate de îngrijire, cu posibilitatea cazării în camere duble cu 2 paturi sau de cuplu, cu servicii de masă, de recuperare și recreaționale incluse.

Obiectivul nostru este grija și maxima responsabilitate în fiecare moment.

Condiții de confort: camere spațioase cu băi proprii,bucătărie modernă, televizor & cablu TV în fiecare cameră, conexiune la internet pentru familiile aflate la distanță, asistență individuală, echipă medicală 24h/24, spălătorie, servicii de cosmetică periodice, paturi speciale, lenjerii tratate antialergic, activități de kinetoterapie, activități recreative și menținere a abilităților, terapie ocupațională, bibliotecă, grupuri sanitare adaptate, spațiu verde amenajat pe o suprafață de 2.000 m.p. care asigură nevoia de recreere, liniște și activități outdoor.

Spațiile comune și de luat masa invită la socializare și activități comune în vederea creării stării de bine și de familie extinsă.

Dieta personalizată (3 mese principale și 2 gustări) este atent monitorizată de specialist în nutriție.

Pachetele de rezidență pot fi standard sau personalizate în funcție de parametri socio-medicali.

Oferim următoarele servicii:

– Supraveghere și îngrijire permanentă

– Asistență medicală și servicii de infirmerie complete

– Paturi medicale

– Consult medical

– Administrare medicație

– Efectuare pansamente, perfuzare, recoltări analize

– Colaborare cu medici de specialitate

– Suport alimentar și supraveghere pe timpul meselor și gustărilor

– Spațiu și servicii de fizio și kinetoterapie specializate

– Asigurarea permanenta a tuturor nevoilor fundamentale și monitorizare

– Servicii TV si internet

– Supraveghere cu însoțitor și video în spațiile comune pentru siguranța pacientului

– Informarea aparținătorilor asupra stării rezidenților

– Terapii ocupaționale ( jocuri, activități socio-culturale, lucru manual)

– Organizare petreceri /aniversări și sărbători

Personalul care deservește centrul rezidențial este instruit să asigure, în afara dispensarizării periodice, o mare atenție administrării corecte a tratamentului instituit rezidenților și stabilirii unui regim alimentar adecvat care să prevină apariția diabetului zaharat, a hipertensiunii arteriale sau să le țină sub control și să identifice primele semne ale accidentului cerebral vascular (afecțiuni des întâlnite la persoanele trecute de 60 ani).

Menținerea stării de sănătate presupune pe lângă îngrijire și încurajarea unor activități care ii pot asigura rezidentului independența necesară, participarea la programe educaționale și oferirea de suport fizic și emoțional.

Recuperarea motorie a rezidenților este asigurată de specialist în kinetoterapie și terapii alternative.

Viața cotidiană este din ce în ce mai aglomerată și rolurile multiple pun piedici în încercarea de a avea grijă de cei mai în vârstă. Și bătrânii au nevoile lor, caracteristice vârstei: companie plăcută, să se integreze într-un grup cu interese comune, asistență medicală, un loc curat care să susțină sistemul imunitar fragil. Persoanele care își vor petrece ultimii ani din viață trebuie să beneficieze de atenție și îngrijire permanentă specializată, să aleagă o instituție care să le ofere stabilitate emoțională și obțiuni diverse de petrecere a timpului.

O alegere perfectă este Papillon Geriatrie, unde o persoana în vârstă, cu sau fără deprecieri semnificative fizice și psihice, poate să își petreacă ultimii ani din viață. Rezidenții acestui centru vor beneficia de viața specifică unei comunități în care preocupările și interesele sunt comune și de supraveghere medicală.

Grija pentru persoanele aflate în centru se manifestă printr-o atentă selecție a personalului și printr-o continua instruire a acestuia.

Calitatea vieții este în centrul preocupărilor personalului, de la menținerea curățeniei, stabilirea unui mediu în funcție de afecțiunile medicale, dar și de preferințe, organizarea de activități colective care să stimuleze funcțiile cognitive și abilități dobândite, până la activități individualizate.